Vojska

Go down

Vojska

Objavlja by Admin on Pon Mar 17, 2014 3:24 pm

Z "vojaki" lahko napadaš druge igralce. Ustvariš jih lahko v barakah, kjer moraš plačati njim primerno ceno.

V igri je 10 različnih vojakov:

Barbarians


Barbarians je prvi vojak, ki ga lahko dobiš. Predstavljen je kot je kot jezen moški z dolgimi lasmi in rumenimi brki. Ima rjav pas s ščitom na njem. Okoli rok ima zapestnice z bodicami in meč. Ko ga nadgradite na level 3, ima na glavi še trak. V levelu 5 in 6 pa dobi še boljši meč in čelado.


Archers


Archer je predstavljena kot ženska z rozastimi lasmi, zeleno obleko in lokom. Nima posebne tarče, strelja na vse kar ji pride na pot.


Goblins


Goblin je najhitrejši vojak v igri. Njihova prva tarča so zaloge (zlatniki...). So odlična izbira, če si želite napolniti "shrambo". Na zalogah naredijo 2x več škode kot Barbariansi in kar 3x več škode kot Archersi. Edina njihova slabost je, da imajo zelo malo življenja in hitro umrejo.


Giants


Giantsi so orjaški vojaki, ki so sposobni narediti veliko škode. Njihova prva tarča so nasprotnikova orožja, tako da lahko v skupinah naredijo zelo veliko škode. Ponavadi jih igralci prve spustijo v boj, zato da branijo ostale vojake.


Wall Breakers


To so majhni okostnjaki z rjavo čelado, v rokah nosijo pa bombo. Njihova prva tarča so nasprotnikovi zidovi. Uporabni so samo za poškodovanje zidov in nič drugega.


Balloons


Baloni se gibljejo počasi in spuščajo bombe na nasprotnikova orožja na tleh. Njihova prva tarča so prav tako orožja.


Wizards


To so majhni "čarovniki", oblečeni v modro haljo, odvisno od levela, in nosijo rjav pas.
So podobni Archersom, streljajo lahko preko zidov ognjene krogle, vendar rabijo podporo, saj imajo malo življenja in hitro umrejo.


Healers


To je leteči "angel". Nima nobenih sposobnosti napadanja, vendar lahko polni življenja drugim na tleh. Če imajo vsi polna življenja, ne bo naredila ničesar. Ne more pa polniti življenja letečim vojakom.


Dragons


Zmaj, ki leti in lahko uniči tako leteče enote, kot tudi vse na tleh.


P.E.K.K.A.


To je zadnji vojak, ki ga lahko dobite v barakah (enote, kjer trenirate vojsko). Ima največ življenja od vseh vojakov, vendar je tudi najdražja.


Barbarian King


Je večji od Giantsov, ustvarite ga pa lahko z pomočjo "Dark Elixir" in ga spustite na nasprotnikovo ozemlje, kjer bo naredil veliko škode. Če je v borbi premagan, ga morate dati spat preden se lahko spet bojuje.


Archer Queen


Podobna kot Barbarian King. Če je bila v borbi poškodovana, se mora regenerirati, da jo lahko uporabite še enkrat.
Admin
Admin
Admin

Število prispevkov : 8
Join date : 16/03/2014

Poglej uporabnikov profil http://cocslovenia.forumsl.net

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu